Her er mine vidnesbyrd.

 

Man kan ikke tvinge Gud til, at velsigne alt.

 

Der skete noget inden for kirken, som stred imod Guds ord. Jeg husker tydeligt, at jeg sad ved min computer. Mit hjerte græd meget. Fordi det kunne ødelægge vores kirke fuldstændig. Da jeg sad ved computeren, mærkede jeg, at Jesus sad på knæ ved siden af mig og græd. Jeg så hans skygge, meget tydeligt formet som et menneske. Jeg vidste, at det var Jesus.

 


Jesus hjælper os, når vi bliver truet.

 

En nat kørte jeg på min knallert45 ned til min bank. For at hæve penge. Da jeg kørte derfra, standsede jeg ved rødt lys i et vejkryds. 5 unge mennesker løb efter mig, hen til vejkrydset. De spurgte mig, om de kunne købe min knallert for 2000 kr.? Jeg sagde, at det kunne de måske. Jeg kikkede først til den ene side, hvor de 3 unge mænd stod. Jeg kunne mærke, at Gud hjalp mig. Der strømmede lys ud af mine øjne, for de mænd der stod der, gik tre skridt tilbage. Derefter ser jeg til den anden side, hvor de 2 unge mænd stod. Her skete det samme. De gik også tre skridt tilbage. Jeg kunne godt mærke, at de ikke ville mig noget godt. Da det blev grønt lys, kørte jeg.

 

 
Engles lovsang er fantastisk.

 

Hvis man tror på Jesus, er Guds tempel inde i hjertet. Jeg har hørt meget smuk lovsang inde fra mit hjerte tre gange, og som jeg aldrig har hørt før. Meget smuk englesang. Jeg kunne høre det i mine egne ører. Fantastisk smuk var denne oplevelse.

 

 

At blive helbredt ved bøn.

 

For mange år siden gik jeg til mange undersøgelser på sygehuset. Den sidste gang kom der en overlæge for at fortælle mig resultatet. Jeg ville blive sendt til et sygehus i Århus. Fordi jeg havde en meget sjælden tumor. De havde ikke fundet ud af, hvor den var. Der gik ca. et halvt år, så sendte sygehuset i Århus mig en ny vandprøve. Da viste prøven, at den var normal. Bøn og forbøn hjælper. Der var altså ingen sjælden tumor alligevel. Amen